Hosszú Katinka apja is elmondta véleményét lánya olimpiai szerepléséről

Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok, 2021.07.29., úszás, HOSSZÚ Katinka, kiesett
Tokió, 2021. július 28. Hosszú Katinka a 200 méteres hátúszás előfutamában a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizes Központban 2021. július 29-én. Hosszú Katinka a 20. helyen fejezte be a szereplését. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Hosszú István, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka édesapja betekintést engedett lánya jelenlegi lelki világába - olvasható a Blikken.
Vágólapra másolva!

A 32 éves úszónő a tokiói olimpiát két döntős szerepléssel, de érem nélkül zárta. Hosszú István most őszintén beszélt a lányával történtekről.

„Katka nem érti, mi történt, mert nagyon jó időket ment a verseny előtt.

És azt is hozzátettem, hogy ő szúrt el mindent azzal, hogy a sikereivel elkényeztette a családját és a szurkolókat is. Ha beugrik a medencébe, mindenki aranyat vár, de hát ő is ember" - mondta az Iron Lady szülője.

Hosszú Katinka számára nem úgy sikerült az olimpia, ahogyan tervezte Forrás: MTI/Illyés Tibor

Az olimpián ott volt Katinka egykori férje, Shane Tusup is, akinek az arcáról semmit nem lehetett leolvasni Katinka úszásai után. Az úszó édesapja azonban úgy látja, talán ha még mindig Tusup lenne lánya edzője, minden másképp alakult volna.

– jelentette ki, ám azt is hozzátette, nem tudja, vajon valaha újra összeáll-e a páros

A korábbi válogatott kosárlabdázó azt is elárulta, hogy milyen hangulatban éli mindennapjait a hazatérés óta. Erről ide kattintva olvashatnak.