Társoldalunk:

Hosszú Katinka apja is elmondta véleményét lánya olimpiai szerepléséről

2021.08.05. 10:24

Hosszú István, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka édesapja betekintést engedett lánya jelenlegi lelki világába - olvasható a Blikken.

A 32 éves úszónő a tokiói olimpiát két döntős szerepléssel, de érem nélkül zárta. Hosszú István most őszintén beszélt a lányával történtekről.

„Katka nem érti, mi történt, mert nagyon jó időket ment a verseny előtt. Én megmondtam neki, hogy ugyanúgy szeretem, és függetlenül a mostani eredményektől, ne feledje, ő ugyanúgy Hosszú Katinka! És azt is hozzátettem, hogy ő szúrt el mindent azzal, hogy a sikereivel elkényeztette a családját és a szurkolókat is. Ha beugrik a medencébe, mindenki aranyat vár, de hát ő is ember" - mondta az Iron Lady szülője.

Hosszú Katinka számára nem úgy sikerült az olimpia, ahogyan tervezteForrás: MTI/Illyés Tibor

Az olimpián ott volt Katinka egykori férje, Shane Tusup is, akinek az arcáról semmit nem lehetett leolvasni Katinka úszásai után. Az úszó édesapja azonban úgy látja, talán ha még mindig Tusup lenne lánya edzője, minden másképp alakult volna. 

Nem találta meg a megfelelő edzőt, itt ez is volt az egyik fő probléma. Shane-nel ők ketten azért valamit nagyon tudtak. Ők együtt elképesztően jók, már-már legyőzhetetlenek voltak. Ez az eredményeken is látszik. Vitathatatlan, hogy a lányom Shane Tusup mellett volt a legjobb 

– jelentette ki, ám azt is hozzátette, nem tudja, vajon valaha újra összeáll-e a páros

A korábbi válogatott kosárlabdázó azt is elárulta, hogy milyen hangulatban éli mindennapjait a hazatérés óta. Erről ide kattintva olvashatnak.