Társoldalunk:

Putyin kiszurkolta, Bode Miller elsiratta

2014.02.16. 09:23

Bode Miller bronzérme rekordot ért szuperóriás-műlesiklásban, hat órán át műtötték az orosz síakrobatát, cseh szupersztár született a hódeszkások között, megint taroltak a hollandok gyorskorcsolyában. Putyin ezüstöt szurkolt ki az orosz váltónak a helyszínen, Björndalen hiába veselkedett neki a történelmi győzelemnek, a köd közbelépett. A téli olimpia vasárnapi hírei egy helyen.

11.24 |

Cseh arany és szupersztár született

A cseh Eva Samkova nyerte a hódeszkások női krossz versenyét. A BBC szakkommentátora új csillag születéséről beszél: "Csak húszéves, de úgy versenyzett, mint egy profi, abszolút mesteri szint az első pillanattól az utolsóig."

A cseheknek ez volt az első aranyérmük Szocsiban.

11.00 |

Összmagyar síválogatott

Az M1-nek adott interjúben Kálomista Gábor, a hazai síszövetség elnöke arról beszélt, a csíkszeredai Miklós Edit mellett Erdélyben, Kárpátalján és felvidéken is tudnak tehetséges magyar sízőkről, így a jövőben fokozottan számolnának a határontúliakkal.

10.42 |

Magyar irányítja a nőihoki-tornát

Dr. Kolbenheyer Zsuzsanna felügyeli a nőihoki-csapatokat a téli olimpián, a vele készített interjút itt olvashatják.

10.21 |

Putyin meglátogatta a síakrobatát

Hatórás műtéten esett át az orosz síakrobata, Marija Komisszarova, aki szombaton edzés közben szenvedett gerinctörést. A műtét után az orosz államfő, Vlagyimir Putyin meglátogatta a 23 éves versenyzőt.

09.58 |

Orosz csapás fenyegeti Szlovákiát

Vasárnapra öt arany jut Szocsiban, ebből egyet már kiosztottak, így nem lesz nagyüzem. Lesz viszont kanadai-finn hokicsata, Ovecskinék a szlovákokat porolhatják ki. A teljes műsor itt.

09.45 |

Norvég aranyéremmel indult a nap

A 28 esztendős Jansrud sikerével  sorozatban a negyedik olimpián született norvég győzelem a férfiaknál ebben a szakágban. Jansrud a múlt vasárnapi lesiklásban harmadik volt, így Szocsiban ez már a második érme. Négy évvel ezelőtt, Vancouverben óriás-műlesiklásban ezüstöt nyert.   

A második helyre meglepetésre a 29-es rajtszámmal induló amerikai Andrew Weibrecht ért be, ő ebben a szakágban a 2010-es játékokon bronzérmes volt., viszont azóta nem nyert világversenyen érmet, és az idei Vk-sorozatban az első 20 között sem volt.

A bronzéremből kettőt is ki kell osztaniuk a szervezőknek, mivel a kanadai Jan Hudec és az amerikaiak sztárja, Bode Miller századmásodpercre azonos idővel teljesítette a pályát. Millernek Szocsiban eddig egy 8., egy 12. és egy 7. helye volt.

Előző
  • 1
  • 2
Következő »