Vágólapra másolva!
Az OnlyFans-en vállal munkát az ausztrálok botrányos teniszezője, Nick Kyrgios. A 28 éves játékos elmondása szerint hülye lett volna visszautasítani az ajánlatot.

Kyrgios jelenleg az egyik legszórakoztatóbb teniszjátékos, de folyamatos botrányaival megosztja a rajongókat. Szerepelt már Grand Slam-torna döntőjében is, de a pályán kívüli cselekedeteivel is felhívja magára a figyelmet.

Nick Kyrgios ebben is újító lesz? Forrás: AFP/William West

„Nem sokat gondolkodtam az ajánlaton.

A sportolók helye ma már nem csak a pályákon van. Saját magam által gyártott tartalmakra vágyom, ez a jövő. Ismerem a rajongóimat, tudom, mire vágynak. Természetesen tippek, trükkök, teniszfogások lesznek főleg, de mutatok majd mást is. Játékok, tetkók, intimebb dolgok is" – mondta el Kyrgios a tervekről.

A brit OnlyFans-en bárki tehet közzé fotókat, videókat, de a platform főleg a fizetős szexuális tartalmaival vált híressé. 2021-ben próbálkozott az ilyen tartalmak betiltásával, de végül erre a tiltakozások miatt nem került sor. 2016 óta a cég 10 milliárd dollárt fizetett a tartalomgyártóinak.

Kyrgios 2023-ban rengeteget volt sérült, úgy tűnik az év eleji Australian Opent is kihagyja majd, így lesz ideje a tartalomgyártásra.