Vágólapra másolva!
Az angol élvonalban szereplő Arsenal labdarúgócsapata is szeretné megszerezni a holland NAC Breda magyar válogatott kapusát, Babos Gábort. A hálóőr menedzsere, Varga Sándor már találkozott a londoni klub alelnökével, David Dein és a csütörtöki megbeszélésen számtalan dolgot megvitattak.

"Sok mindenről beszéltünk, az egyik fontos témánk Babos Gábor volt. A klub még nem szeretné szerződtetni, de figyelemmel kísérik Gábor pályafutását. Dein azt mondta nekem, figyelik Babos fejlődését" - mondta Varga Sándor.

Mint ismeretes, a NAC Breda kapusát korábban a Feyenoord is szerette volna megszerezni a Liverpoolba szerződött lengyel Jerzy Dudek helyére, ám klubja olyan sokat kért érte, hogy a rotterdami klub végül a Vitesse játékosa, Edwin Zoetebier mellett döntött. Azóta felmerült, hogy az Ajax is szeretné soraiban tudni, de a tapogatózó lépéseknél több nem történt.

A www.teamtalk.com információi szerint az Ágyúsok felvették a kapcsolatot a görög Olimpiakosz kapusával, Dimitrisz Eleftheropoulosszal is, aki viszont a helyi Flash 9.61 rádiónak kijelentette, nagyon jól érzi magát Athénban és nem akar távozni.

Pincési László

Korábban:

Babos nem kell a Feyenoordnak