Vágólapra másolva!
Elképesztő jelenetekkel ért véget a Paks - Fehérvár mérkőzés a labdarúgó NB I 28. fordulójának szombati játéknapján. A mérkőzés 96. percében Bogár Gergő játékvezető tizenegyest ítélt a hazai csapat javára, ami után azonnal elszabadultak az indulatok a pályán.

Amilyen unalmas volt az első félidő, olyan feszült lett a Paks - Fehérvár rangadó utolsó néhány perce. A teljes második félidőt tíz emberrel lejátszó vendégek a nyolc percre jelzett hosszabbításban már foggal-körömmel védekeztek, amikor a 96. percben Schön Szabolcs kezezése miatt Bogár Gergő játékvezető tizenegyest ítélt a hazai csapat javára. A döntés után rögtön elszabadultak az indulatok: Schön a bírót támadta meg, miközben a játékosok egymásnak estek a fehérvári tizenhatoson belül.

Szerencsére legalább a bíró megőrizte a hidegvérét, kiment az asszisztensének, aki elmondta neki, hogy Schönt lökte hátulról Kovács Krisztián, ezért ütött bele a labdába egyensúlyát vesztve. Végül csak Fiola Attila és a Lenzsér Bence kapott egy-egy sárga lapot, a meccset pedig 2-1-re megnyerte a Fehérvár.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek: