Vágólapra másolva!
Az idei szezonban már nem léphet pályára az Újpest román támadója, George Ganea, aki a hétvégi Kisvárda elleni bajnokin szenvedett súlyos sérülést.

A 24 éves szélső a Kisvárda ellen 4-1-re elveszített mérkőzés 69. percében ütközött Bernardo Maticcsal, ami után lent maradt a földön, és végül hordágyon hagyta el a pályát. Már az eset után azonnal látszott, hogy komoly sérülést szenvedett a román légiós, hétfőn pedig az Újpest közleményben erősítette meg, kiemelve, hogy Ganea számára véget ért a szezon, ugyanis a felépülése hónapokat vesz igénybe. Ganea súlyos sérüléséről készült felvétel ide kattintva tekinthető meg.

George Ganea
George Ganea megsérült, véget ért a szezonja
ujpestfc.hu

"Számomra ez egy kifejezetten nehéz szezon, nem tudtam annyit játszani, mint amennyit szerettem volna, és most jött ez a sérülés is. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy erősebben térek majd vissza, és újra harcolni fogok a pályán az Újpestért és a nagyszerű szurkolóiért!" - nyilatkozta a támadó az Újpest honlapján.

Ganea tavaly nyáron igazolt Újpestre, az idei szezonba minden sorozatot figyelembe véve összesen 26 meccsen lépett pályára, gólt nem, de négy gólpasszt kiosztott.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.