Vágólapra másolva!
Míg a németországi labdarúgó Európa-bajnokság első fordulójában meglepetést okozó román válogatott futballistái a pályán, addig Románia legszexibb szurkolónője, Gabriela Amzaru a közösségi médiában lopta el a rivaldafényt.

Az idei foci Eb-n nem csak a pályán, a lelátókon is bőven akad látnivaló. A román fociválogatott nagy meglepetésre 3-0-ra legyőzte Ukrajnát az első körben. A rajongókat ennél jobban talán csak Gabriela Amzaru nyűgözte le, aki történetesen a román válogatott Atlético Madridban játszó tartalékkapusának, Horațiu Moldovannak a barátnője.

A dél-romániai Calarasiban született 25 éves énekesnő 2015-ban robbant be a román köztudatba, amikor a The Voice tehetségkutató műsor elődöntőig jutott - írja a The Sun. A 25 éves nőtől nem áll távol a sport, ugyanis korábban évekig atletizált, ám végül zenei karrierbe kezdett, ami mellett rendszeresen modellkedik és gyakran szerepel különböző tévéműsorokban is. A fiatal szőke lánynak a Tik-Tokon és az Instagramon együtt már közel egymillió követője, a közösségi médiában pedig előszeretettel kápráztatja el rajongóit bikinis képekkel. 

Íme, egy összeállítás róla:

aza gabriela
aza gabriela
aza gabriela

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!