Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, véget ért Marija Sarapova szingliidőszaka, a csinos teniszezőnő új választottja egy szakmabeli, a bolgár Grigor Dimitrov.

Teniszberkekben már egy ideje sugdolóztak arról, hogy Dimitrov és Sarapova között alakul valami, egy hónappal ezelőtt például Milánóban fotózták le őket, ahol Sarapova bemutatót játszott. Sarapova szeptemberben szakított előző barátjával, a korábban az NBA-ben kosárlabdázó Sasa Vujaciccsal, és úgy tűnik, viszonylag gyorsan túltette magát a történteken.

A Sarapovánál négy évvel fiatalabb, 21 éves Dimitrov múlt hétvégén játszotta első ATP-döntőjét, amikor az olimpiai bajnok Andy Murraytől két játszmában kikapott Brisbane-ben. "Nem beszélek a magánéletemről" - mondta a bolgár tehetség, amikor a Murray elleni meccs után Sarapováról faggatták.

Darren Rovell, az ESPN tévécsatorna szakértője viszont azt írta Twitter-oldalán, biztos forrásból értesült róla, hogy Sarapova összejött Dimitrovval, aki jelenleg a 41. a világranglistán, bolgár játékos még nem állt ilyen jó helyen a rangsorban.