Vágólapra másolva!
Nem elég, hogy megcsalta, de még meg is verte férjét Martina Hingis, állítja Thibault Hutin, akit a svájci teniszező édesanyjával, illetve annak élettársával támadott meg.

Hingis folyamatosan megcsalta a férjét

Az ötszörös Grand Slam-győztes Martina Hingis 2010 decemberében ment feleségül Thibault Hutinhoz, de férje szerint folyamatosan megcsalta őt. Egyszer Hutin rajta is kapta feleségét valakivel New Yorkban, de hiába próbálták rendezni kapcsolatukat, Martina ismét félrelépett.

Az egykori világelső egy egykori spanyol teniszező, a jelenleg sportmenedzserként dolgozó David Tosas Ros párja, de előző kapcsolatát még mindig nem sikerült rendeznie.

A Neue Zürcher Zeitung azt írta, a közelmúltban egy segélykérő hívás futott be a feusisbergi rendőrségre, amelyben Hutin azt jelentette be, hogy megtámadták. A lap szerint Hingis, annak édesanyja, illetve partnere (és a teniszező menedzsere) Mario Widmer bántalmazta, még egy DVD-lejátszót is hozzávágtak, és ellopták az útlevelét és a hitelkártyáját.

Hutin elmondta, többször kapott fenyegetést levélben is, múlt pénteken pedig valaki megrongálta az autóját a lakásánál lévő garázsban, amelyhez rajta kívól csak Hingisnek volt kulcsa.

A teniszezőnő egyelőre nem kommentálta a vádakat.