Vágólapra másolva!

Kalandra fel!

Bárki nevezhet, de csak a legjobbak indulhatnak a szombaton este kezdődő Red Bull Balaton Trophy túlélőversenyen. A jelentkezők szombaton éjszaka egy erőpróbán bizonyíthatnak, de csak a legjobb ötven jut tovább az éjszakai tájékozódási versenyre. A viadal vasárnap délelőtt tíz órakor folytatódik olyan feladatokkal, mint a tutajépítés, sziklamászás, úszás és terepfutás a Bakonyban, de lesz alkalom terepkerékpározni is és más extrém feladatokban jeleskedni. A táv 80 kilométer Balatonalmádi és Alsóörs között.

Nevezni Balatonalmádiban a Wellness Hotelben lehet szombaton délután kettő és négy óra között. A háromfős csapatok fejenként 3500 forintért állhatnak rajthoz, de csütörtökig még előnevezést is elfogadnak a szervezők, így egy trió csak 6000 forintot hagy a kasszánál. Túlélőket abszolút női és férfi kategóriákban hirdetnek.

A kalandtúráról további felvilágosítással Németh Zsolt, a szervező Magyar Marathon Klub elnöke szolgál a (06-1) 367-3234-es és a (06-1) 367-3406-os telefonszámokon, de e-mailen is lehet érdeklődni, a [email protected] címen.

(Arany-Média)