Vágólapra másolva!

Hendikeppel indulnak

A rendszeres futók már tudják: minden hónap utolsó szombatján Törökbálinti Hendikep. Persze a szervezők nemcsak a megszállott futókat várják, azoknak is lehetőséget szeretnének biztosítani, akik ritkán vagy esetleg még soha nem kocogtak. Mert az eseménynek is ez a lényege: rászoktatni a rendszeres mozgásra az embereket úgy, hogy minden hónapban jobb időt kell elérniük. A hendikep rendszer ezt segíti elő; a lassabbak indulnak elsőként, majd a gyorsabbak sorban egymás után. A végén így szinte az egész mezőny egyszerre ér célba.

Július 28-án szombaton 9 óra 15 perckor azok kezdik a versenyt, akik még nem indultak. Akik pedig már időeredménnyel büszkélkedhetnek, azok a tudásuknak megfelelő idősávban rajtolhatnak. Az esemény érdekessége, hogy rajtszámot (300 forint) egyszer kell csak venni, amely egy teljes naptári évre érvényes.

A 4,7 kilométeres távra reggel nyolc órától kilencig lehet nevezni (Törökbálint, Dióskert), de előzetes információt a Törökbálinti Életmód és Tömegsport Egyesületnél, a (06-23) 336-320-as telefonszámon lehet kérni.

(Arany-Média)

Ajánlat: