Vágólapra másolva!

Fűzfő-Almádi átúszás másodszor

"Két héttel ezelőtt túl nagy volt a szél, és a víz is hideg volt, így le kellett fújni az átúszást" - avat be minket a Magyar Marathon Klub munkatársa. "A versenyt most vasárnap tartjuk meg, természetesen ugyanazokkal a feltételekkel, ahogyan azt eredetileg is meghirdettük."

Ez azt jelenti, hogy, akik még nem adták fel a reményt, vagy csak most kaptak kedvet igazán egy nyíltvízi úszóversenyhez, augusztus 5-én rajthoz állhatnak Fűzfőn. Az elsőket délelőtt tíz órakor indítják, az utolsókat pedig fél tizenkettőkor engedik a tóba a Föveny Strandon. A cél Balatonalmádiban a Budatava Strandon lesz.

A táv csupán három kilométer, ami kellemes levezetés lehet akár a Balaton-átúszás után is. Ám azok se visszakozzanak, akik még soha nem vágtak neki ilyen kihívásnak. Az úszók biztonságára ugyanis százméterenként lehorgonyzott vitorlások vigyáznak majd. Ha valaki nem bírná a tempót, hát kiülhet a hajókra pihenni.

Nevezni a helyszínen 1200 forintért lehet. Bővebb felvilágosításért a Magyar Marathon Klub hívható a (06-1) 367-3234-es, illetve a (06-20) 9357-832-es számokon.

(Arany-Média)