Vágólapra másolva!

Előzd meg a kisvasutat Kecskeméten!

Ki a gyorsabb? Ez az alapkérdése az Előzd meg a kisvasutat! elnevezésű futóversenyeknek, melyek bizonyos időközönként szerte az országban "jelentkeznek". A versenysorozat soron következő állomása augusztus 11-én Kecskeméten lesz. Itt lehet "megalázni" a nagy monstrumot. Itt nem a győzelem számít, hanem a részvétel, és az, hogy minél többen megelőzzék a kisvasutat.

Szombaton tizenegy órakor adja majd meg a vonat a jelet. A legkisebbek (14 év alattiak) egy kilométeren, a nagyobbak pedig hét kilométeren próbálkozhatnak. Akik pedig mindenre elszántak, azok választhatják az 53 (!) kilométeres kihívást is. Ez utóbbi távot egyébként a kerékpárosok is bevállalhatják. A táv nagyságából adódóan az egyetlen kitétel, hogy a résztvevőknek 18 év felettieknek kell lenni. A verseny a kecskeméti kisvasút végállomása és Kiskunmajsa között zajlik. Minden résztvevő emléklappal gazdagodhat. A legrövidebb távra 200 forint, a hét kilométeresre 400, az 53 kilométeresre pedig 500 forint a nevezési díj.

Előnevezni, illetve egyéb kérdésekért a szervezőket érdemes hívni: Zöldgömb Sport Klub, (06-1) 250-5631, vagy (06-30) 201-6765.

(Arany-Média)