Vágólapra másolva!

Túraevezősök Budapest-bajnoksága a Szentendrei-Duna-ágban

A Magyar Evezős Szövetség irodájában kedd délutánig (szeptember 18., 16 óra) lehet nevezni a hétvégi túraevezős viadalra. Mint azt a szervezőktől megtudtuk: az eseményen csak olyan versenyző indulhat, aki az ezt megelőző két éven át versenyegyesület leigazolt tagjaként a MESZ versenyszabálya szerinti nyílt versenyen nem indult; kivétel a serdülő és ifi korcsoportba tartozó (14-18 évesek) versenyzők. Utánpótlás versenyszámban pedig csak 18 éves korig fogadnak nevezéseket. A versenyszabály szerint egy versenyző maximum két versenyszámban állhat rajthoz.

Az evezősök többek között (verseny- és túra-) hajóba ülhetnek egypárevezős, kétpárevezős és vegyes páros kategóriában is. A verseny előtti egyeztetést szeptember 23-án, 8 órakor tartják a Ganz vízitelepén. A rajt ezt követően lesz a Szentendrei-Duna-ág 3-as és 1-es folyamkilométere közti szakasznál.

Bővebb információ a Magyar Evezős Szövetségtől kérhető a (06-1) 468-2478-as telefonszámon, vagy személyesen a Budapest 1143, Dózsa György út 1-3. alatt, ahol egyben a nevezést is meg lehet ejteni.

Korábban: