Társoldalunk:

Footbag-fesztivál az Állatkertben

Országos szintű footbag-fesztivál lesz szombaton a Fővárosi Állatkertben. A Noé bárkája névre keresztelt dühöngőben a hekisek mellett gördeszkások és BMX-esek is bemutatják majd, mit tudnak.

Külön méri össze tudását a profi és az amatőr mezőny. Fotó: Arany-Média
Másodszorra rendeznek az egész országra szóló találkozót a footbagesek. A bajnokságot szombaton, szeptember 22-én rendezik Budapesten, az Állatkertben. A pontos helyszín a kerten belül is Noé bárkája lesz, egy hajó belsejében kialakított félcsőben és a hozzá kapcsolódó, leginkább arénára emlékeztető lelátóknál.

Míg a footbag versenyzők a különböző stílusokban mérik össze tudásukat a színfalak mögött a többiek is készülődnek. A versenyszámok között ugyanis látványos bemutatókat tartanak Magyarország legeredményesebb gördeszkásai és BMX-esei a félcsőben. A döntő előtt a Rockin' Underground, a többszörös világbajnok magyar break-tánc csapat tart bemutatót.

Nevezőknek a belépés díjtalan, de 1000 forint letétet mindenkinek kell hagynia a szervezőknél, amit akkor kap vissza, ha tényleg indul. Külön méri össze tudását a profi és amatőr mezőny és természetesen a női is, amennyiben lesznek vállalkozó szellemű hölgyek a hekisek között. További információ Bogó Tamástól kapható a (06-30) 952-5130-as telefonszámon.

Korábban: