Társoldalunk:

Szupermaratoni-előkészítő Budakeszin

Az egyre közeledő Bécs-Budapest szupermaraton felkészülési versenysorozat része a szombati futóverseny Budakeszin. A pénzdíjas "Marabu"-n azonban a profik mellett amatőrök is bátran nevezhetnek. Nekik rendeznek családi futamot és iskolás váltót is.

Összesen négy távon indulhatnak a futók szombaton, szeptember 22-én a budakeszi maratonon, a Marabun. Akik a Bécs-Budapest szupermaratonra készülnek, nevezhetnek 10 vagy 20kilométeren, de ha valaki kevesebbel is beéri, indulhat a családi csapatok viadalán, illetve az ötször 4 kilométeres váltóban.

A két hosszabb távon férfi és női, felnőtt és ifjúsági versenyzőket értékelnek. A váltóban ötfős általános és középiskolás csapatok nevezését várják a szervezők. A családi futamon szülő-gyermek párosoknak 2 kilométeren kell bizonyítaniuk.

Nevezni a helyszínen, a Széchenyi István általános iskolában (Budakeszi, Knáb János u. 60.) lehet fél tízig. A futamokat 11 órakor indítják. A versennyel kapcsolatban érdeklődni az iskola (06-23) 451-725/13-as telefonszámán lehet a testnevelő tanároknál.

Korábban: