Társoldalunk:

Lesiklópálya a Hó Show kiállításon

Ezen a héten hó nélkül is lehet síelni. Az idei Hó Show kiállításon ugyanis igazi lesiklópályát építtetnek a szervezők a megszállott síelőknek.

Erre a hétre még nem jósolnak havat, síelni mégis lehet a hét közepétől négy napon keresztül. Sőt, még azok is készülhetnek egy-egy siklásra, akiknek még nincs felszerelésük. A november 8-án, csütörtökön kezdődő Hó Show-n ugyanis minden fontos eszköz beszerezhető, és helyben ki is próbálható majd.

A szervezők speciális borítású műanyag lesiklópályát építtettek a Budapesti Vásárközpont területén. Így itt négy napon át bárki sítalpakra pattanhat. Kipróbálhatók a frissen vásárolt lécek, a síbörzén kínált bejáratott felszerelések, de azok is csúszhatnak, akik otthonról hoznak minden segédeszközt. A kiállítás csütörtöktől szombatig minden nap reggel 10-től este 19 óráig, vasárnap azonban már csak délután 17 óráig tart nyitva.

A pályán rendezik még a gyermekek lesiklóversenyét, és a kiállítás ideje alatt látható még profi görkorcsolya-bemutató is. További információ a (06-1) 263-6000-ás telefonszámon kérhető.

Korábban: