Társoldalunk:

Győri maraton két keréken

Három távon indítanak hegyikerékpáros versenyt a hétvégén Győrben. A 49 kilométeres maratoni kihívás azonban ezen a versenyen csak ízelítő, hiszen a további távok még jóval több erőt és kitartást igényelnek.

Május 3-4-én, pénteken és szombaton rendezik a Győri Est maraton hegyikerékpáros versenyt. A viadal gyakorlatilag szombaton reggel kezdődik, de nevezni már pénteken is lehet. A leglelkesebbek május 3-án 17 és 20 óra között jelentkezhetnek a szervezőknél. De azok sem maradnak le semmiről, akik csak szombaton utaznak le Győrbe a versenyre. Nevezéseket ugyanis még a verseny napján is elfogadnak rendezők, akik reggel 6 és fél 8 között Győrben a Dunakapu téren felállított versenyközpontban várják a résztvevőket. A rajtszám fejenként 3000 forintba kerül.

A mezőny a térről reggel 8 órakor lassú rajttal, 9 órakor éles rajttal indul. Cél a győrújbaráti gyermektáborban lesz. Nevezni három távon: junior, felnőtt, szenior és női kategóriában lehet. Az amatőr futam indulói 49 kilométert tekernek, a hobby kategória versenyzőinek már 68 kilométer a penzum. A leghosszabb táv (130 kilométer) azonban azokra vár, akik az elit mezőnnyel rajtolnak. A szervezők kérésre a résztvevők szállásáról is gondoskodnak. Érdeklődni a (06-96) 311-464-es vagy a (06-20) 411-6761-es telefonszámon lehet.

Korábban: