Vágólapra másolva!
A kosárlabda streetball-sorozat szombati záró eseményére Magyarországra érkezett Antoine Walker, a Boston Celtics, illetve az NBA egyik legnagyobb csillaga.
Forrás: --
Antoine Walker

A 206 centis, 111 kilós bedobó budapesti sajtótájékoztatóján elsősorban a két hete befejeződött indianapolisi világbajnokságról beszélt: - Mi előzőleg nem játszottunk tétmeccseket, csak az edzéseknél tartunk, ezért nem tudott a csapat megfelelő eredményt elérni a vb-n. Hatodik helyezettként sajnos olimpiai selejtezőre kényszerülünk, de remélem, akkor már én is erősíthetem a
válogatottat.

A 25 éves klasszis - aki Paul Pierce mellett a legutóbb a Keleti főcsoport döntőjéig jutott bostoniak vezéregyénisége - szerint a címvédő Los Angeles Lakers három éve tartó győzelmi sorozatát jövőre legfeljebb a Sacramento Kings szakíthatja meg.

A streetballfesztivál szombaton 9 órakor kezdődik a Városligetben, s Antoine Walker először 11 órakor lép a közönség elé.

Streetball: jubileumi idényzáró, NBA-sztárral/sport/x-mag/20020902streetball.htmlStreetball: "szabálytalan" játék20020516streetball.html