Vágólapra másolva!

Mountainbike dual szlalom verseny Lőrincen

Vasárnap a XVIII. kerületi Bókay Kertbe várják a mountainbike-osokat. A nyílt bajnokságon a profik mellett az abszolút amatőr sportolókat külön értékelik.

Október 13-án, vasárnap dual szlalom mountainbike versenyt rendeznek a XVIII. kerületi Bókay Kertben (Városház u. 40.). Pestszentlőrinc-Pestszentimre nyílt bajnokságán hat korcsoportban hirdetnek eredményt, az abszolút amatőrök pedig külön kategóriában indulhatnak. A versenyben elsőként mindenki egyenkénti indítású futamban teljesíti a távot, és az itt elért időeredmények alapján alakítják ki a döntő mezőnyét.

Nevezni és edzeni a tizenegy év alatti versenyzőknek reggel 10 óra és fél 12 között lehet, a kvalifikációs futamok délben indulnak. A tizenkét éves kor feletti sportolók reggel 10 órától egészen fél kettőig jelentkezhetnek és melegíthetnek, időmérő futamaik 14 órakor kezdődnek. A fiatalabb versenyzők kis pályán, a többiek nagy pályán versenyeznek. A bukósisak - melyet a rendezők korlátozott számban biztosítani tudnak - viselése minden induló számára kötelező. Bővebb információt Eszes János ad a (06-1) 296-1464-es vagy a (06-20) 366-1556-os telefonszámokon.