Társoldalunk:

Golfcipő és forralt bor

Bükfürdőn jó kedélyű golfversenyre készülnek a Birdland Golf & Country Club munkatársai. Rendhagyó versennyel, nagy társaságban búcsúztatják az idei évadot.

Hogy a hirtelen beköszöntő tél ne szegje senki kedvét, minden résztvevőt és szurkolót forralt borral várnak a november 16-i, szombati rendezvényen, a - stílusosan - Forralt bor szezonzáró golf kupának keresztelt barátságos viadalon.

A játékosok párokban nevezhetnek a 18 lyukas Texas Scramble versenyre. Ez azt jelenti, hogy egy időpontban egy elütőhelyről összesen négy versenyző, azaz két kétfős csapat indul majd. Minden elütéskor a csapatok mindkét játékosa elüti labdáját, de mindig a kedvezőbb helyen földet ért labdától játszik majd tovább a páros. A versenyen nem indítanak külön kategóriákat, mindenki egy összesített kategóriában versenyzik. Az elsők szombaton délelőtt 10 órakor ütnek labdába, s a további párosokat 10 perces késéssel indítják.

Nevezni legkésőbb pénteken, november 15-én 16 óráig lehet a klubban, Bükfürdőn a Termál körút 10. szám alatt, vagy telefonon a (06-94) 358-060-ás telefonszámon. A klubtagok számára a nevezési díj 10 ezer, a junioroknak 8500 forint. Más klubok tagjai 15, illetve 10 ezer forintot hagynak a kasszánál. A nevezési díj tartalmazza a frissítők fogyasztását az első elütőhelynél és az eredményhirdetést követő éttermi fogadás költségeit. Azoknak azonban, akik a fogadáson már nem tudnak részt venni, 7500 forinttal kevesebb a részvételi díj.