Vágólapra másolva!
Sokaknak gondot okoz a téli sportokhoz szükséges felszerelések igen borsos ára, de szenvedélyükről ennek ellenére sem akarnak lemondani. Nincs is erre szükség, hiszen a havas évszakban szinte minden hétvégén el lehet látogatni síbörzére, ahol még régi és használt felszerelésünknek is van csereértékük.

Az idei síszezonban több lehetőség is kínálkozik a használt lécek, bakancsok, ruhák és kiegészítők csereberéjére. Mielőtt azonban elindulunk a hétvégi bevásárló körútra, érdemes kikérni hozzáértő sportember véleményét, nehogy - bár olcsón, de - rossz vételt csináljunk.

A Petőfi Csarnokban (1146 Budapest, Zichy M. út 14., telefon: 363-3730) már hosszú évek óta rendszeresen megtartják az InterSí-börzéket. Ebben az évben még két vasárnapon, január 19-én és február 9-én - lehet válogatni az 1500 négyzetméteres vásár folyamatosan bővülő kínálatából. Az árusítás reggel 10 és 16 óra között zajlik, a belépőjegyek 240 forintba kerülnek. Az árusítóhelyekért négyzetméterenként 3000 forintot kell fizetni.

Síruhák tetőtől talpig/sport/x-mag/20020115siruhak.html

Vasárnaponként a III. kerületben is próbálkozhatunk a használt felszerelés cseréjével. A Kerék utcai Általános Iskolában 9 és 14 óra között tart nyitva a síbörze. A nagy választékról az árusítóhelyeket bérlő kereskedők gondoskodnak, de a magánlátogatók is bevihetik saját felszerelésüket cserére vagy eladásra. A belépőjegy egy fő részére 200 forintba kerül. További felvilágosítás a (06-30) 932-2947-es telefonszámon kérhető.