Vágólapra másolva!
A skandináv országokban a sífutás az egyik leggyakrabban űzött szabadidősport. Teljesen megszokott, hogy az emberek esténként felcsatolnak, és a legközelebbi park jól karbantartott és kivilágított pályáján "sífutnak" egy jót. Mivel ezen a héten a fővárosban is kedvezőek a hóviszonyok, két hétköznap a lámpafényes Margitszigeten sportolhatunk.

A Margitszigetet minden év- és napszakban ellepik a szabadidős sportolók, a futók rendületlenül róják a köröket melegben, fagyban, sőt még esőben, hóban is. Most a Bozsik Sífutóiskolának köszönhetően igazi különlegességet is kipróbálhatunk: csatoljuk fel a lécet és fussunk így a lámpafényes szigeten.

A kedvező hóviszonyoknak köszönhetően Bozsik Anna sífutóoktató most a budapesti sífutóknak ajánl egy igazi csemegét kedd és csütörtök estére. Este 18 óra 30 perc és 20 óra között a hétvégi nagyobb túrára felkészítő, laza átmozgatást vezet a lámpafényes Margitszigeten. Ritka alkalom, hogy a főváros közepén is sífutásra alkalmas havat találunk, úgyhogy érdemes kihasználni a kínálkozó lehetőséget.

A "hétköznapi" sífutókat a Thermál Hotel és a Grand Hotel melletti réten, azaz a 26-os autóbusz Halastó elnevezésű megállójánál várják. A másfél órás oktatásért fejenként 1000 forintot kell fizetni. Bővebb információ az edzéssel kapcsolatban a (06-1) 489-4669-es vagy a (06-30) 274-9113-as telefonszámon kérhető.