Vágólapra másolva!
Március 6-9. között ismét megrendezik a Budapesti Vásárközpontban a Szabadidő 2003 elnevezésű kiállítást. A tavaly hatvanezer embert vonzó rendezvény idén kétezer négyzetméterrel nagyobb területen várja a szabadidő- és extrém sportok, valamint az egészséges életmód iránt érdeklődőket.

A Nemzetközi sport- és szabadidő kiállítás újdonsága idén a wellness és a fitnesz, mellyel kapcsolatban neves olimpiai, világbajnok sportolók, színészek (többek között Bíró Ica, Növényi Norbert, Kiss Mari, Kállai Ildikó, Kőbán Rita, Erőss Zsolt, Hunyadi Emese, a Fradi sztárjai) mesélik el élményeiket az A és a D pavilon színpadán. Mint azt a szervezők elmondták, a rendezvény favoritja a kerékpár és a hozzá tartozó felszerelések, valamint az egyre népszerűbb búvárkodás lesz.

Kezdő horgász nagybevásárlás előtt/sport/x-mag/20020423kezdo.htmlJánosi a szabadidős sport erősítéséről/sport/x-mag/20030213janosi.html

Az idei kiállítás is a sportoláshoz szükséges eszközök bemutatásával és a helyszínen rendezett sportos programokkal buzdítja mozgásra a látogatókat: a váltócipővel érkezők ügyességüket a gumiasztalon és a mászófalon próbálhatják ki, mozgásigényüket pedig reggelenként fél tíz és tizenegy óra között Tatarek Rezső aerobikedzésén élhetik ki. Minden nap lesz aerobik, tánc- és divatbemutató, valamint ízelítőt kaphatnak a vendégek a "gurulós" extrém sportokból világbajnok BMX-esek, görkorcsolyások és gördeszkások révén. Annak is érdemes kilátogatnia, aki csak most szeretné sportosabbá tenni életét, hiszen délutánonként sportorvosi és edzési tanácsokat kaphat, valamint bárki felmérheti állóképességét.

A Szabadidő 2003 kiállításcsokor keretében megtekinthető még a FeHoVa 10. fegyver-, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás, a Budapest Boat Show - 12. Nemzetközi hajókiállítás, valamint a 2. Nemzetközi motorkerékpár szakkiállítás.