Vágólapra másolva!
Az öt, illetve tíz kilométeres táv teljesítése után a komáromi Gyógyfürdőben pihenhetnek a kimerült futók.

Április 27-én, vasárnap a szlovákiai révkomáromi sportcsarnok elől indul az idei Komarno-Komárom futóverseny. A délben rajtoló női felnőtt és junior versenyzők, valamint a negyed egykor induló férfi juniorok távja 5 kilométer, míg a kerekesszékes versenyzők és a felnőtt férfiak 10 kilométeren mérik össze erejüket.

A komáromi sportcsarnokban délután kettőkor kezdődő eredményhirdetésen a női felnőtt verseny első helyezettjét 50 ezer, míg a férfi kategória győztesét 100 ezer forinttal jutalmazzák, de többek között díjat kap a legjobb magyar határőr és rendőr versenyző, a határon elsőként átfutó és a legidősebb célba érkező induló is.

Teljes hazai siker Veszprémben/sport/x-mag/20030414teljes.htmlUtcai futások országszerte/sport/x-mag/20030409utcai.html

Nem marad le a versenyről az sem, aki csak az utolsó pillanatban kap kedvet a komáromi futáshoz. A verseny napján a rajt helyszínén fél 10 és 11 óra között még van lehetőség rajtszámot váltani, melynek ára felnőtt versenyzőknek 1200, junioroknak 800 forint.

A szervezők gondoltak a Budapestről vonattal érkezőkre is. A Keleti pályaudvarról a 8 órás gyorsvonattal utazó versenyzőket külön buszok szállítják a rajthelyhez. Mindenkinek érdemes észben tartani, hogy véletlenül se maradjon otthon az érvényes útlevél, és érdemes fürdőruhát is vinni, hiszen a verseny után minden rajtszámát felmutató résztvevő igénybe veheti a Komáromi Gyógyfürdő uszodáját.

A versennyel kapcsolatban bővebb információt az érdeklődők a Magyar Testgyakorlók Körétől kérhetnek a (06-1) 343-0038-as telefonszámon.