Vágólapra másolva!
A Világjátékok Alapítvány által életre hívott K & H Éjszakai futást nyolcadik alkalommal rendezték meg, idén immár a Budapest Sportirodával karöltve. Csakúgy, mint az eddigiek, a mostani verseny is remek hangulatban telt; több mint kétezer-ötszáz futó vágott neki a 6,5 kilométeres távnak. Az útvonal Budapest legszebb, éjszakai fényárban úszó részein haladt.
Forrás: ORIGO


Az Alagút bejáratánál hatalmas, mókuskerékre hasonlító "izé" csüngött alá, melyet boldogan forgatott meg mindenki, aki csak elszaladt alatta. A várat megkerülve ismét a Lánchidat célozta meg a kocogók hada. Örömteli, hogy már a hídon is álltak nézők, de a híd lábánál rengetegen buzdítottak.

Budapest by night - futócipőben/sport/x-mag/20020904budapest.html

A pesti rakpart kissé szétszórta a mezőnyt, de olyan hosszú nem volt a táv, hogy legalább ötven perc alatt ne lehetett volna teljesíteni. Végül az Akadémia előtti célban, mintha csak időutazáson vettünk volna részt, mind a nőknél, mind a férfiaknál a tavalyi győztes szakította át a célszalagot, Staicu Simona és Juhász András személyében.

A célban mindenki boldog volt, szervező, sportoló, győztes egyaránt.

A 8. K & H Éjszakai futás végeredménye
Nők: 1. Staicu Simona (BVSC) - 21:59, 2. Teveli Petra (UTE) - 22:09, 3. Vajda Zsuzsa (MAC-Népstadion) - 22:22.
Férfiak: 1. Juhász András (Hunyadi DSE) - 19:20, 2. Kedves Roland (OTP Futókör) - 19:40, 3. Farkas József (KSI) - 20:08.