Társoldalunk:

Online teljesítménytúra

Magyarországon ez az első ilyesfajta kezdeményezés, éppen ezért sokan felkaphatják a fejüket: az interneten fogunk túrázni? Nem erről van szó, csupán a nevezés zajlik számítógépen keresztül.

November 22-én, szombaton rendezi meg a Magyar Vándorok Teljesítménytúrázó Egyesülete Magyarország első online internetes teljesítménytúráját a Budaliget, Alsó-Jegenye-völgy, Kötők-padja, Virágos-nyereg, Hármashatár-hegy, Határ-nyereg, Árpád-kilátó, Apáthy-szikla, Szépjuhászné útvonalon. A közel 18 kilométeres túra megtételére 5 óra áll az indulók részére, de a táv mellett meg kell küzdeniük a 805 méteres szintkülönbséggel is.

S hogy mitől más ez a túra, mint a többi? Hogy a nevezés interneten keresztül zajlik, így nincs tolongás a rajtnál, mindenki nyugodtan készülhet a megmérettetésre. Ahhoz azonban, hogy valóban elindulhassunk a gyalogtúrára, november 17-ig el kell juttatni a nevezést a kchabe@freemail.hu e-mail címre. A távlati jelentkezés azonban nem old fel minket a nevezésidíj-fizetés alól, így az 500 forintot a rajt helyszínén kell befizetni.

A számítógépen keresztül történő jelentkezéskor az alábbi adatokat mindenképpen rögzíteni kell:

"Tudomásul veszem, hogy a megfelelő adatok e-mail-ben történő elküldésével az online teljesítménytúrára való nevezésem érvényessé válik, a rendezvényről csak indokolt esetben maradok távol (extrém időjárási viszonyok, sérülés vagy egyéb indokolt eset).

Név:
Lakcím:
Telefon:
Születési idő:
Egyesület:

Tudomásul veszem, hogy a teljesítménytúrán kizárólag saját felelősségemre veszek részt, ezért a rendezőségtől semmilyen címen nem igényelhetek kártérítést."

A verseny rajtja Budaligeten lesz, a 157-es busz Honfoglalás utcai megállójánál. Innen reggel 7 óra és fél 9 között vághatnak neki a távnak az indulók, a penzum teljesítése után pedig a Szépjuhászné gyermekvasút-állomáson érhetnek célba.