Társoldalunk:

Egy hajóban a partnerekkel

2004.09.30. 12:16

Az október 9-16. között Közép-Dalmáciában megrendezésre kerülő regattán a vitorlázásé, az aktív sportolásé a főszerep. A versenyt az FMC Tanácsadó és Informatikai kft. hívta életre, azzal a céllal, hogy az induló csapatok legénysége - kilépve a megszokott miliőjükből és a tárgyalótermek rideg hangulatából -, egyedülálló környezetben, kiélezett küzdelemben versenghessenek az értékes díjakért.

A kupa szervezőjek, az Event Yachting professzionális versenyt, izgalmas szakaszokat ígér a közel 20 hajóból álló flotta legénységének. A program szerint 4 túraszakaszt, és 2 pályaversenyt tesznek meg a csapatok.

A regatta tervezett útvonala:

2004. október 10. Split - Rogoznyica Hewlett-Packard futam
2004. október 11. Rogoznyica - Milna Suzuki futam
2004. október 12. Milna - Trogír Bols futam
2004. október 13. Trogír - Palmizana Tensi futam
2004. október 14. Hvar Wilson sportnap
2004. október 15. Palmizana - Split Microsoft futam

A verseny sportszerűségére és tisztaságára a versenybíróság elnökének, Wossala Györgynek, a Magyar Vitorlás Szövetség ügyvezető elnökének, az Európai Vitorlás Szövetség elnökének személye a garancia. A magas színvonalú verseny fővédnöke Gál József kétszeres földkerülő vitorlázó. 

A résztvevő csapatokat kizárólag meghívásos lapon toboroztuk, az idei versenyre 17 csapat adta le a nevezését:

Forrás: MTI
1. Freshfields Bruckhaus Deringer
2. Hewlett-Packard
3. IND
4. KFKI Csoport
5. Microsoft
6. MOL Csoport
7. Maggi - Nescafé
8. Oracle
9. Process Solutions
10. Qualysoft
11. SAP
12. Starsky&Hutch
13. Stratis
14. Uniflair
15. Sajtóhajó
16. FMC I.
17. FMC II.

A verseny szervezői szem előtt tartják, hogy "Egy nap sohasem a futam leintésével ér véget!" Ennek szellemében a vetélkedés a futamok után a szárazföldön is folytatódik különböző sportágakban, mi több a tűzhely mellett és a táncparketten is. Az esti programok kiváló lehetőséget biztosítanak üzleti és baráti kapcsolatok kiépítésére. A csapatépítő játékok hangulatos társasági programok, párlatkóstoló, karaoke parti várja a résztvevőket.

KAPCSOLÓDÓ CIKK