Vágólapra másolva!
Február 26-án Bükkszentkereszten első ízben rendeznek snowboard ugróversenyt, méghozzá a Magyarországon megépített eddigi legnagyobb földugratón.

A rendezvény szombat délelőtt edzéssel veszi kezdetét, délután versennyel folytatódik "jam session" formátumban, ami annyit jelent, hogy minden versenyző egymást követően - rotációban - meghatározott idő alatt próbál minél nagyobb trükköt bemutatni. A versenyzőket a 10 méteres repülés után motoros szán viszi vissza a rajtponthoz.

A snowboard és sí profi/amatőr kategóriákban közel 30 nevező várható az ország különböző pontjairól, köztük magyar bajnokokkal, szponzorált profi versenyzőkkel. Nagy verseny és éles trükkök várhatók az értékes nyereményekért folyó csatában. A döntő előreláthatóan éjszakába nyúló lesz, s ekkor reflektorok világítják majd meg a pályát.

A bordos kunsztok mellett más extrém show is szórakoztatja majd a nézőket: cross motoros-, illetve mountain bike-bemutatók. És természetesen nem maradhatnak el az effajta extrém sportesemények elengedhetetlen hozzátartozói, a dj-k sem.