Társoldalunk:

Beindult a hazai board-szezon

2005.12.23. 20:07

Schladming, hó, Dachstein-gleccser, bulik. Minden adott volt a tökéletes szezonindító hétvégéhez, amit idén, már mondhatni a hagyományokhoz híven, Schladmingban rendeztek meg. Ott voltak a hazai freestlye élet jól ismert arcai, de hála Istennek alpinos amatőrök, sosem látott jó fej emberek is feltűntek a táborban.

Az Ausztriát elért havazás tökéletessé tette a lenti pályákat, de a gleccser és a Burton Superpark is a legjobb arcát mutatta a 3 nap alatt. 2 napon ebből napsütésben csúszhatott a résztvevő 80 snowboarder és síelő, míg az egy, borongós napon sokan egy kiadós freeride-ra adták a fejüket a Planai titkos lankáin.

A szervezők már a kezdéskor, a rózsaszín rendezvénypólóval kivágták egyeseknél a biztosítékot, igaz a többség nagyon is elégedetten hordta a camp jelvényét. Bár a helyi Sonderbar csak péntektől állt készen, a résztvevők a Jugendherberge recepcióján jó sörözéssel hangoltak az est további részére. Volt mire, hiszen filmvetítés, csocsóbajnokság, tiltott szaunázás vagy engedélyezett élményfürdőzés is belefért a 3 napos openingbe.

És ahogy kell, a szokásos kéztörésünk is megvolt (ez tavaly sem maradhatott el), így most is készülhetett gipszes fotó. De a legjobb az utolsó napi amatőr jam volt, amin a legjobbak igen szép ajándékokat vihettek haza. Bár a profik sem éppen idény eleji formájukat mutatták, azért most jobb, ha az amatőrök neve áll itt, akiknek ezúton is gratulálunk:

Pálfalvi Marci: bs360 indy
Varga Zoli: bs180 indy
Sárkány Kristóf: fs360 indy, noseslide to bs lipslide

Jövőre pedig a szervezők neonzöld pólót ígérnek...

KAPCSOLÓDÓ CIKK