Vágólapra másolva!
Február 11-12-én a Kékesen gyűlik össze a magyar snowboard lelke. A tavalyi erős kezdés után idén is megrendezésre kerül Magyarország legmagasabban fekvő sípályáján, a Fundango Snowparkban a Fundango Big Air verseny mind amatőröknek, mind profiknak.

Az ország legmagasabb pontján megrendezendő freestyle sí- és snowboard versenyre február 11-én, szombaton kerül sor a Kékestetőn található Fundango Snowparkban, amely adottságai révén alkalmas mind a profi, mind az amatőr mezőny versenyének megrendezésére. A Fundango Big Air & Slide jam jellegű verseny, ami 10 órakor kezdődik edzéssel, majd 11 órától már a selejtezőket bonyolítják le. A döntőkre délután 2 órától kerül sor.

Nevezni február 8-ig az info@fundango.hu oldalon, azt követően majd a verseny napján a helyszínen lehet. Nevezési díj előzetes nevezés esetén 500 Ft, a helyszínen 700 Ft.

A Fundango hétvége másik programja a vasárnap sorra kerülő Djuice Snowboard Nap, amelynek keretében ingyenes snowboardoktatásra, freestyle-trükkök tanulására lesz lehetőség, és a nap végén egy extrém bemutató is szerepel a programban. A nap mentora Bodoki Roland profi snowboardos lesz.