Vágólapra másolva!
Vass László, Bíró Péter és Manuel Nöbauer második helyen végzett a sevillai jet-ski Európa-bajnokságon.

A spanyolországi Sevillában július 21-22-én megrendezett jet-ski Európa-bajnokság II. futama felemásan sikerült a magyar válogatott versenyzőknek. A 40 fokos hőség megtizedelte a versenygépeket, s így nagy meglepetések és keresztbeverések jellemezték a versenynapot.

A runabout stock kategóriában Vass László, a 2. helyen, míg a kölcsöngéppel versenyző Vágott András a 7. helyen végzett. Két forduló után az összetettben az olasz Gimmi Bosio vezet Vágott András és Vass László előtt.

A runabout superstock "királykategória" versenyén géphiba miatt mindhárom magyar versenyző: Sümegi László, Vágott András és Vass László is kiesett, de az összetettben a keresztbeverések miatt Vágott András a második, Vass László a negyedik, míg a tavalyi világbajnoki bronzérmes Sümegi László a nyolcadik helyen áll.

Bíró Péter szenzációs versenyzéssel ski stock kategóriában második, ski superstock kategóriában negyedik helyezést ért el, s ezzel az összesített eredménye ski stock kategóriában második, ski superstock kategóriában a negyedik.

A ski junior kategóriában a 13 éves, magyar színekben versenyző osztrák Manuel Nöbauer 2. helyen ért célba, így összetettben a negyedik helyen áll.

Az Európa-bajnokság következő futama augusztus 11-13. között, Svájcban, Morlonban kerül megrendezésre.