Vágólapra másolva!
A rendezők szlogenje szerint november 25-én a világ legnagyobb fitnesztermévé alakul át a Papp László Budapest Sportaréna. Kétségtelen, hogy a hónap utolsó szombatján minden idők legnagyobb hazai, és európai viszonylatban is kiemelkedő fitnesz rendezvényére kerül sor.

A külön erre az eseményre összeállított, bárki által követhető és élvezetes koreográfiák mindenki számára garantálják az egyedülállóan magas színvonalat és a mozgás élményét.
A programban helyet kap a Kangoo Jumps is, ami manapság az egyik leghangulatosabb show-szerű aerobik óratípus. A speciális cipőben való csoportos ugrálás egyedi élményt nyújt, s a résztvevők még részvételi világrekordot is dönthetnek!

Forrás: [origo]

Az Arénában a teremkerékpár-sport egyedülálló eseményére is sor kerül. Az "indoor cycling" ez esetben egy speciálisan a teremkerékpározásra fejlesztett gépekkel az oktatót követve, zenére végzett, különböző intenzitású biciklizést jelent. A kerékpározás hívei háromszáz professzionális LeMond teremkerékpáron pörgethetik a pedálokat. (Greg LeMond, aki 1986-ban első amerikaiként nyerte meg a Tour de France-t, majd 1989-ben és 1990-ben is győzött az első számú országúti kerékpáros körversenyen, egy egyedülállóan szakképzett mérnöki gárdával a legmagasabb szintű technikát alkalmazva alkotta meg a LeMond RevMaster teremkerékpárt.)

A Fitnesz Parkban ötszáz négyzetmétert foglalnak el legújabb fitneszgépek, de a mozgásos programok mellett az Életmód Expót is érdemes lesz felkeresni, ahol a látogatók mintegy ezer négyzetméteren ismerkedhetnek meg az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékek és szolgáltatások széles tárházával.

Az 1. TeleSport-SPAR FittAréna nevet viselő november 25-i rendezvényre a belépők elővételben 1500 forintért válthatók a Ticket Express országos hálózatában és a Budapest Sportiroda nevezési irodájában (1138 Budapest, Váci út 152.), a helyszínen 1900-ba kerülnek.

Fábik Tibor