Vágólapra másolva!
Zsinórban négy elbukott mérkőzés után győzött az Anaheim Mighty Ducks jégkorongcsapata az NHL vasárnapi játéknapján. A Hatalmas Kacsák hosszabbításban verték a Phoenix Coyotes gárdáját. Szintén ráadásban diadalmaskodott a Colorado Avalanche a Chicago ellen, a Columbus megverte a Calgaryt, míg a Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning 1-1-es döntetlennel ért véget.

Nem bírt a Carolina Hurricanes jégkorongcsapatával a Tampa Bay Lightning, amely a szenzációs idénykezdet óta kisebb gödörben van. Az NHL vasárnapi játéknapján a két együttes 1-1-es döntetlent ért el egymással, a gólokon Stillman, valamint Murray osztozott. A hazaiak kapujában Jamie Storr 25 lövést védett, a vendégeknél John Grahame 38 bravúrt mutatott be, s egyelőre úgy tűnik, huzamosabb ideig kiszorítja a kapuból Nyikolaj Habibulint.

Másik két mérkőzés is hosszabbítást hozott, ám ott eldőlt a párharc. Az Anaheim Mighty Ducks a Phoenix Coyotes ellen győzött 2-1-re, s megszakította a zsinórban négy vereséggel már-már kínossá váló sorozatot. A győztes találatot Petr Sykora a ráadás negyedik percében gyömöszölte a Prérifarkasok kapujába, a hazai hálóőr, Jean-Sebastien Giguere 27 védést produkált.

Elküldték a Florida edzőjét
Menesztették Mike Keenant, a Florida Panthers trénerét. A szigoráról híres 54 éves szakembernek azért kellett távoznia, mert együttese idén 15 forduló alatt csupán ötször tudott nyerni, így a 15 csapatos Keleti-főcsoport 13. helyén áll.
A New York Rangersszel 1994-ben Stanley Kupát nyerő, háromszoros All Star-tréner Keenan utódja ideiglenesen Rick Dudley, a Florida főigazgatója lett, aki korábban a Buffalónál dolgozott, de utoljára 1994 és 96 között volt vezetőedző, mégpedig az alsóbb osztályban szereplő Detroit Vipersnél.


A nap negyedik mérkőzésén a Columbus Blue Jackets 4-3-ra verte a Calgary Flamest.

eredmények:
Columbus Blue Jackets - Calgary Flames 4-3
Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning 1-1
Anaheim Mighty Ducks - Phoenix Coyotes 2-1 - hosszabbítás után
Chicago Blackhawks - Colorado Avalanche 3-4 - hosszabbítás után.