Vágólapra másolva!
A szerény szezonkezdés után egyre jobban magára talál az Anaheim Mighty Ducks jégkorongcsapata. Az NHL vasárnapi rangadóján a Hatalmas Kacsák a duplázó Steve Rucchin vezetésével 4-3-ra győztek a St. Louis Blues ellen, megszakítva ezzel a vendégek öt mérkőzés óta tartó győzelmi sorozatát. Otthon nyert az Atlanta is, míg a Columbus Blue Jackets-Phoenix Coyotes és a Chicago Blackhawks-New York Rangers meccs egyaránt 2-2-vel zárult.

Zsinórban harmadik mérkőzését nyerte meg az Anaheim Mighty Ducks jégkorongcsapata, amely a Phoenix Coyotes, majd a Toronto Maple Leafs után a St. Louis Bluest is két vállra fektette. Az NHL vasárnapi rangadóján 4-3-ra nyertek a Kacsák, a mérkőzés hőse a két gólt ütő (és 400. pontját szerző) Steve Rucchin, valamint az egy gólt jegyző és két gólpasszt kiosztó Vitalij Visnyevszkij volt.

Nyert az Atlanta Thrashers, amely a Florida Panthers 5-2-re páholta el, a gólokon Vjacseszlav Kozlov, Shawn McEachern, Daniel Tjarnqvist, illetve az NHL-pályafutása során egyaránt első találatát szerző Tommi Santala és Francis Lessard soztozott.

A nap másik két összecsapásán a Columbus Blue Jackets-Phoenix Coyotes és a Chicago Blackhawks-New York Rangers meccsen 2-2-es eredmény született.

eredmények:
Atlanta Thrashers - Florida Panthers 5-2
Columbus Blue Jackets - Phoenix Coyotes 2-2
Chicago Blackhawks - New York Rangers 2-2
Anaheim Mighty Ducks - St. Louis Blues 4-3.