Vágólapra másolva!
Maradéktalanul csak a New York Rangers jégkorongcsapatának szurkolói lehettek elégedettek a NHL vasárnapi fordulójában, a kedvencek ugyanis 6-2-re verték az Ottawa Senatorst. Atlantában mindössze egy gól született, ezzel nyert a Tharshers 1-0-ra a Phoenix ellen. A Carolina Hurricanes-Tampa Bay Lightning meccs meglepő módon gól nélküli döntetlent hozott.

Magabiztos, 6-2-es győzelmet aratott a New York Rangers jégkorongcsapata, amelyet Martin Rucinsky egy góllal és három gólpasszal, Alex Kovaljov egy góllal, két gólpasszal, Brian Leetch pedig egy-egy góllal és assziszttal tett emlékezetessé. Az Ottawa Senators - amely zsinórban négyszer verte a Rangerst - vereségével már tökutolsó az Északkeleti csoportban.

Egy gól született mindössze Atlantában, ahol majdnem a találkozó felénél a kilenc mérkőzés óta először játszó Marc Savard ütötte a Thrashers győzelmét jelentő találatot. A Phoenix Coyotes elleni sikerből Pasi Nurminen 21 védéssel vette ki részét pályafutása negyedik shutoutját produkálva.

Georgia államban legalább ennek az egy gólnak örülhette, a carolinaiaknak még ez sem adatott meg, hiszen a Hurricanes gól nélküli mérkőzést játszott a Tampa Bay Lightning ellen. A vendégkapus, Nyikolai Habibulin 37, a hazai hálóőr, Kevin Weekes 21 lövést fogott, előbbi pályafutása 34., utóbbi 16. hibátlan produkciójával rukkolt elő.

eredmények:
Atlanta Thrashers - Phoenix Coyotes 1-0
Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning 0-0
New York Rangers - Ottawa Senators 6-2.