Vágólapra másolva!
Harmadszor is szerencsét próbál az amerikai női profi kosárlabda-bajnokságban (WNBA) Iványi Dalma: a MiZo-Pécsi VSK csapatkapitánya a San Antonio Silver Starst erősíti a nyáron.

"Az elmúlt időszakban a texasiak egyik megfigyelője járt Magyarországon, elégedett volt a játékommal, s a tárgyalások végén hétfőn aláírtam a szerződésemet. A klub jogelődjében, a Utah-ban már szerepeltem korábban, így esetleg lesznek majd ismerős arcok. Valószínűleg ez lesz az utolsó nekifutásom a WNBA-nek, de ha nagyon összejönnek a dolgok, később még lehet, hogy megpróbálkozom odakint" - mondta a baranyaiak válogatott irányítója, aki legutóbb 2003-ban, a Phoenix Mercurynál szerepelt, de mellőzöttsége miatt hamar hazatért.

A szamarai Euroliga-kilátásokról is nyilatkozott az Európa második legjobbjának megválasztott kosaras: "Elsősorban hűséges szurkolóinkat sajnálom, hiszen várhatóan alig lesz valaki, aki vállalni tudja a hosszú utat Oroszországba. Az elődöntőben van esélyünk a Brno ellen, a fináléban pedig már bármi megtörténhet."