Kisöpörte az Anaheim a Calgaryt

Anaheim Ducks, Calgary Flames, nhl, jégkorong
CALGARY, AB - APRIL 19: Mark Giordano #5 of the Calgary Flames fights for the puck against Jakob Silfverberg #33 of the Anaheim Ducks in Game Four of the Western Conference First Round during the 2017 NHL Stanley Cup Playoffs at Scotiabank Saddledome on April 19, 2017 in Calgary, Alberta, Canada. Derek Leung/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Négy mérkőzés is elég volt az Anaheim Ducks jégkorongcsapatának, hogy söpréssel jusson tovább a Calgary Flames ellen az NHL Nyugati főcsoportjának negyeddöntőjéből.

A Ducks az első három mérkőzés megnyerése után ezúttal Calgaryban győzött 3-1-re, a gólokat Patrick Eaves, Nate Thompson és Ryan Getzlaf ütötte, míg a kapuban John Gibson 36 védést mutatott be,

Története során ötödször sikerült 4-0-val továbbjutnia az anaheimieknek, az elődöntőben az Edmonton Oilers vagy a San Jose Sharks vár majd rájuk. Az a csata jelenleg 2-2-re áll.

Simán jutott tovább az Anaheim Forrás: AFP/2017 Getty Images/Derek Leung

A Minnesota Wild egyelőre elkerülte a kiesést, három vereség után ugyanis Charlie Coyle és Martin Hanzal góléjaival 2-0-ra verte a St. Louis Bluest. Egyenlített a Washington Capitals, az alapszakasz legjobbja óriási csatában 5-4-re győzött a Toronto Maple Leafs vendégeként.

Eredmények, NHL, főcsoport-elődöntők, 4. mérkőzések:
Kelet:
Toronto Maple Leafs – Washington Capitals 4-5
A négy győzelemig tartó párharc állása: 2-2

Boston Bruins – Ottawa Senators 0-1
A négy győzelemig tartó párharc állása: 1-3

Nyugat:
St. Louis Blues – Minnesota Wild 0-2
A négy győzelemig tartó párharc állása: 3-1

Calgary Flames – Anaheim Ducks 1–3
A négy győzelemig tartó párharc állása: 0-4.