Chiefs-Patriots meccsel indul a 2017-es NFL-szezon

Pittsburgh Pirates v Boston Red Sox GettyImageRank1 SPORT BASEBALL American League National League topics topix bestof toppics toppix
BOSTON, MA - APRIL 3: Rob Gronkowski #87 and Tom Brady #12 of the New England Patriots enter the field carrying Vince Lombardi trophies before the opening day game between the Boston Red Sox and the Pittsburgh Pirates at Fenway Park on April 3, 2017 in Boston, Massachusetts. Maddie Meyer/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az NFL nyilvánosságra hozta a 2017-es szezon menetrendjét, amiből kiderül, hogy karácsonykor és szilveszterkor is amerikaifoci-orgiára számíthatunk. A Super Bowlt 2018 február 4-én rendezik.

Amerikai idő szerint csütörtök este nyilvánosságra hozták az NFL 2017-es szezonjának teljes menetrendjét. A következő NFL-szezon ezek szerint szeptember nyolcadikán indul, ahol a címvédő New England Patriots fogadja a Kansas City Chiefset. Az NFL-szezon nyitómeccse magyar idő szerint szeptember 9-én, pénteken magyar idő szerint hajnali fél háromkor kezdődik.

A vasárnap esti programok:

Mivel 2017-ben a szenteste és a szilveszter is vasárnapra esik, ezen a két ünnepnapon teljes fordulatszámon pörög majd az NFL gépezete, és már a szokásos, magyar idő szerinti este hét órai kezdettel láthatunk mérkőzéseket.

Monday Night Football:

Karácsonykor ezen kívül hétfőre is került két meccs, méghozzá nem is akármilyenek, hiszen december 25-én magyar idő szerint este fél 11-kor a Pittsburgh Steelers és a Houston Texans, míg az amerikai főműsoridőben, ami nálunk hajnali fél három, az Oakland Raiders látogat a Philadelphia Eagleshöz.

A karácsonyi és a szilveszteri meccseken kívül

idén sem marad el a hagyományos hálaadásnapi NFL-sorozat.

November 23-án csütörtökön este fél hétkor a Detroit Lions és a Minnesota Vikings, ee fél tizenegykor a Los Angeles Chargers és a Dallas Cowboys játszik, míg a főműsoridőt egy igazi NFC East-rangadó kapta, ahol a Washington Redskins fogadja a New York Giantset.

Lehet böngészgetni:

Nyilvánosságra kerültek az Amerikán kívül játszott meccsek pontos dátumai is. 2017-ben négy NFL-meccset rendeznek Londonban, ahol a Baltimore Ravens és a Jacksonville Jaguars szeptember 24-én, a New Orleans Saints és a Miami Dolphins október elsején, az Arizona Cardinals és a Los Angeles Rams október 22-én, míg a Minnesota Vikings és a Cleveland Browns október 29-én játszik.

A londoni meccsek mellett Mexikóváros sem marad NFL nélkül:

a dél-amerikai NFL-rajongók egy New England Patriots-Oakland Raiders-meccsnek örülhetnek november 19-én.

A teljes 2017-es NFL-menetrend a liga hivatalos honlapján érhető el.