Társoldalunk:

Legjobbját veszítette el a Chicago Bulls

2017.04.21. 18:34

Az NBA rájátszását remekül kezdő Chicago Bulls irányítójának, Rajon Rondónak a hüvelykujja tört el. Műteni nem kell, de csak találgatják, hogy mennyi időt kell kihagynia.

A rájátszás első körének legnagyobb meglepetését szolgáltatva a Keleti konferencia nyolcadik helyén a rájátszásba jutó Chicago Bulls első két mérkőzését megnyerte a főcsoport-első Boston Celtics ellen, így 2-0-s előnnyel várhatja a párharc első hazai meccsét. 

A Bulls egyik legjobbja a mindkét meccsen tripla-dupla közelébe jutó (előbb 12 pontot és 8-8 lepattanót és asszisztot, majd 11 pontot, 14 gólpasszt és 9 lepattanót hozott össze) Rajon Rondo azonban a második mérkőzésen megsérült, és egyelőre nem tudni, mennyi kihagyás vár rá.

A többieken múlik, hogy pályára lép-e még ebben a playoffban Rajon RondoForrás: AFP/2017 Getty Images/Elsa

Rondo az egyik hüvelykujját törte el, és műteni ugyan nem kell, de a klubtól származó információk szerint "súlyosnak tűnik" a sérülése. Várhatóan 7-10 napot kell kihagynia, de lehet, hogy addigra, miután a következő egy hétben négy mérkőzést játszik a két csapat, véget is a négy nyert meccsig tartó párharc.