Negyedmillió forintért uberezett az edzésre

Baltimore Ravens v New England Patriots GettyImageRank2 SPORT AMERICAN FOOTBALL NFL
FOXBORO, MA - DECEMBER 12: Chris Hogan #15 of the New England Patriots runs with the ball against Shareece Wright #24 of the Baltimore Ravens during the second half of their game at Gillette Stadium on December 12, 2016 in Foxboro, Massachusetts. Rob Carr/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Shareece Wright, a Buffalo Bills cornerbackje lekéste a repülőgépét, így Uberrel utazott Chicagóból Buffalóba.

Majdnem ezer dollárt, pontosabban a 300 dolláros borravalóval együtt 932 dollárt (kb. 255 ezer forint) költött a Buffalo Bills frissen igazolt cornerbackje Shareece Wright egy Uber-fuvarra. Wright Chicagóból utazott volna Buffalóba, hogy részt vegyen a csapat önkéntes – tehát nem is kötelező – edzésén, de lekéste a repülőgépet, kocsit bérelni pedig nem akart, mert szeretett volna pihenni az úton.

– mesélte Wright. „Felhívtam ezt az arcot, és megmondtam neki, hogy egyszerűen muszáj reggel hétre Buffalóban lennem, ő pedig csak annyit válaszolt, hogy legyek nyugodt, odaérünk".

Shareece Wright (jobbra) adott jattot bőven Forrás: AFP/2016 Getty Images/Rob Carr

Az 543 mérföldes, vagyis majdnem 874 kilométeres utazás végül kilenc órán át tartott, Wright pedig rendben odaért az edzésre. Wright elszántságát a Buffalo Bills újonc edzője, Sean McDermott is értékelte.

„Hibátlan történet, odavagyok érte! Az ilyesfajta tettek mutatják meg igazán, miféle játékossal van dolgunk" – mondta.

A harmincéves Wrightnak szüksége is van rá, hogy bizonyítson a csapatánál, hiszen az első idényét kezdi meg a Buffalo Bills soraiban. A játékost a 2011-es NFL-draft harmadik körében választotta ki a San Diego Chargers, azóta pedig játszott a San Francisco 49ersnél is, az utóbbi két szezont pedig a Baltimore Ravensnél töltötte.