Társoldalunk:

Focival próbálkozott az NFL-sztár, piros lap lett a vége

2017.07.03. 08:12

Marshawn Lynch, az NFL-ben szereplő Oakland Raiders sztárja visszatért előző klubja városába, de nem azért, hogy magára öltse a Seattle Seahawks mezét, hanem, hogy részt vegyen egy jótékonysági focimeccsen. Ahol száz százalékig Marshawn Lynch volt.

Az előző szezon végén az Oakland Raidershez aláíró running back lehet, hogy már túl van karrierje zenitjén - pedig még csak 31 éves -, de ettől még ő az NFL egyik legnagyobb sztárja. Hazatérését Oaklandbe - Lynch a kaliforniai városban született - óriási médiafelhajtás övezte, és azóta is napi szereplője a híreknek, például azzal, hogy a nevével ellátott mezekből adták el a legtöbbet a holtszezonban.

Lynch azonban nem csak Oaklandben elképesztően népszerű, hanem Seattle-ben is, hiszen oszlopos tagja volt a 2014-ben Super Bowlt nyerő csapatnak (Seattle Seahawks–Denver Broncos 43-8). Meg is hívták hát egy jótékonysági focimeccsre, ahol nem tagadta meg eredeti szakmáját: a kapu közelébe érve felkapta a labdát és a gólvonalig vágtatott vele, majd, amikor a játékvezető felmutatta neki a piroslapot, kikapta azt a spori kezéből és messzire elhajította.