Társoldalunk:

Tom Brady nem cáfolta az agyrázkódását

2017.07.04. 11:03

Tom Brady, a New England Patriots quarterbackje nem erősítette meg, de nem is cáfolta felesége azon szavait, amelyek az ő idény közbeni agyrázkódásáról szóltak.

Tom Brady a nyári szünetben nem igazán beszélt újságírókkal, így aztán ha az ázsiai túráján hajlandó volt televíziós interjút adni, akkor arra érdemes odafigyelni. Különösen akkor, ha abban szóba került az agyrázkódási ügye. Brady felesége, Gisele Bündchen májusban a CBS This Morning című adásában kifejtette, férjének volt agyrázkódása a 2016-os idényben, azonban ennek egyszer sem volt nyoma a New England Patriots sérültlistáján.

Tom Brady nem erősítette meg, de nem is cáfolta az agyrázkódásáról szóló korábbi híreketForrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin C. Cox

Az ESPN vasárnap leadott egy műsort Brady ázsiai promóciós útjáról, amelyre idősebb fia, Jack mellett elkísérhette Kevin Negandhi riporter is. Ő pedig nem restellte megkérdezni az irányítót felesége állításáról.
Gisele látja az ütéseket, szóvá is tette azokat, legutóbb a CBS-en agyrázkódásról beszélt. Te mennyit beszélsz vele a kapott ütéseidről?

Brady így válaszolt:

Ő a mindennapi életem része. Úgy értem, minden éjjel együtt fekszünk le ugyanabba az ágyba, így azt gondolom, tudja, mikor fáj valamim, mikor vagyok fáradt vagy mikor kaptam egy ütést. A meccsekről is együtt megyünk haza. De azzal is tisztában van, menyire vigyázok magamra. Nagyon aggódó és szerető feleség.

Ennél szebben nagyon nehéz kikerülni egy konkrét felvetést. Sem nem cáfolta, sem nem erősítette meg az agyrázkódásos teóriát, nem lennénk tehát meglepve, ha a sérültlistákkal ellentétben Gisele-nek lenne igaza.