Társoldalunk:

Curry- és Warriors-mezt vegyenek!

2017.07.08. 12:14

Cseppet sem meglepő módon a játékosoknál Stephen Curry, a csapatoknál pedig az újdonsült bajnok Golden State Warriors mezeiből fogyott a legtöbb az NBA-ben.

Az nbastore.com adatai alapján áprilistól júniusig Stephen Curry és a Golden State Warriors mezei fogytak a legjobban.

Egyéniben a nagydöntő két csapatából ketten-ketten kerültek be a legjobb öt közé (Curry és Durant, illetve James és Irving), a nagy négyes közé az MVP Russell Westbrook tudott betörni. Érdemes megemlíteni, hogy a legutóbbi rangsorhoz képest a Boston Celtics guardja, Isaiah Thomas hét helyet lépett előre és már a hetedik, míg a Milwaukee Bucks vezére, Jannisz Antetokounmpo pályafutása legjobb pozícióját elérve nyolcadik.

Az nbastore.com legfrissebb adatai alapján Stephen Curry mezeire a legnagyobb az igényForrás: AFP/2017 Getty Images/Ezra Shaw

A csapatoknál a nagydöntősök viszik a prímet, megelőzve két tradicionális együttest, a Chicago Bullst és a Boston Celtics-t, valamint a kétezres évek egyik legjobb franchise-át, a San Antonio Spurst.

A LEGKELENDŐBB MEZŰ JÁTÉKOSOK

1. Stephen Curry (Golden State Warriors), 2. LeBron James (Cleveland Cavaliers), 3. Kevin Durant (Golden State Warriors), 4. Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder), 5. Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers), 6. Kawhi Leonard (San Antonio Spurs), 7. Isaiah Thomas (Boston Celtics), 8. Jannisz Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), 9. James Harden (Houston Rockets), 10. Klay Thompson (Golden State Warriors)

A LEGKELENDŐBB MEZŰ CSAPATOK

1. Golden State Warriors, 2. Cleveland Cavaliers, 3. Chicago Bulls, 4. Boston Celtics, 5. San Antonio Spurs, 6. Los Angeles Lakers, 7. Oklahoma City Thunder, 8. Milwaukee Bucks, 9. Philadelphia 76ers, 10. Houston Rockets