Hihetetlenül népszerű a rákból gyógyult NFL-újonc

NFL Combine - Day 3 GettyImageRank2 AMERICAN FOOTBALL NFL
INDIANAPOLIS, IN - MARCH 03: Running back James Conner of Pittsburgh looks on during day three of the NFL Combine at Lucas Oil Stadium on March 3, 2017 in Indianapolis, Indiana. Joe Robbins/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Meglepő hírrel jelentkezett az Amerika-szerte ismert sportüzlet-hálózat, a Dick's Sporting Goods. A vállalat ugyanis nyilvánosságra hozta a legjobban fogyó NFL-mezek listáját, amiből kiderült, hogy a listavezető Tom Brady után a Pittsburgh Steelers-újonc, James Conner mezei a legkelendőbbek.

Conner az idei draft harmadik körében érkezett a Steelershez, és még egy percet sem játszott az NFL-ben. A népszerűsége ugyanakkor nem véletlen, hiszen a fiatal játékost 2015 végén Hodgkin-limfómával diagnosztizálták, amikor még a Pittsburgh Panthers egyetem csapatának tagja volt.

Conner legyőzte a betegséget, rákövetkező tavasszal pedig már az edzéseket is elkezdhette. A közösségi média gyorsan tele lett azokkal a videókkal, amiken a fiatal játékos egy maszkot viselve edz együtt a csapatával. Connernek a 2017-es szezon is szépen sikerült, hiszen

16 futott és négy elkapott touchdownja volt,

és ez megért egy harmadik körös draftcetlit a Steelers-vezetőségnek, akik a draft után külön kiemelték: nem a népszerűsége miatt választották Connert, hanem azért, mert úgy látják, képes az NFL világában is kiemelkedően teljesíteni.