McGregor és Mayweather bevette Las Vegast

Floyd Mayweather Jr. v Conor McGregor - Fighter Arrivals GettyImageRank1 SUNGLASSES SPORT BOXING topics topix bestof toppics toppix
LAS VEGAS, NV - AUGUST 22: UFC lightweight champion Conor McGregor arrives at Toshiba Plaza on August 22, 2017 in Las Vegas, Nevada. McGregor will fight Floyd Mayweather Jr. in a super welterweight boxing match at T-Mobile Arena on August 26 in Las Vegas. Ethan Miller/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Kisebb hisztéria kísérte az ír UFC-bajnok Conor McGregor, és világbajnok bokszoló Floyd Mayweather érkezését Las Vegasba. Az amerikaiak szinte megőrülnek a hétvégi show főszereplőiért, miközben McGregor a jelek szerint már spannolja magát a vasárnapi meccsre. Legalábbis erre utal, hogy három kisebb afférja is volt a T-Mobile Aréna előtt. A korábbi bokszoló Paulie Malignaggival, egy rajongójával és magával, Mayweatherrel is összekülönbözött. 

Több ezer rajongó fogadta a két sportolót, akik magyar idő szerint vasárnap hajnali 2 órakor kezdik el az évezred meccsének kikiáltott mérkőzést, amely a klasszikus ökölvvíás szabályai szerint zajlanak majd.

Floyd Mayweather volt most a higgadtabb Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller

A megérkezésről készült videókon látható, hogy McGregor eleinte kedélyesen cseveg az újságírókkal, majd komoly szócsatába keveredik az egykori bokszolóval, Paulie Malingaggival.

A korábbi öklöző azt kérdezte

"Elhoztad a golyóidat, Conor?"

Mire az ír MMA-bajnok egyre dühösebben ismételgette a

- választ. Malignaggi nem hagyta abba, azzal szólt vissza, hogy:

"Emlékezz rá, mit mondtam, amikor úgy hagytad ott a közös edzésünket, mint egy ribanc!"

Conor McGregor mosolyogni is tud Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller

Amikor McGregor megérkezett, Mayweather elhagyta a színpadot, próbálták minél távolabb tartani őket egymástól, de így is volt bőven lökdösődés a két stáb tagjai között.

McGregor később egy rajongóval is összeszólalkozott, de végül sikerült uralkodnia magán.

McGregor és a hibátlan elegancia Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller

A Mayweather-McGregor bokszmeccset a Sport TV élőben közvetíti.