Társoldalunk:

Ezerkétszáz forintért adták a csapvizet az NFL-bajnok meccsén

2017.09.26. 11:18

A szokatlanul meleg szeptemberi hétvégén kifogyott az ásványvízből a New England Patriots hazai meccsén. Persze az élelmes üzemeltető feltalálta magát, csak éppen túlontúl is élelmes volt.

Szokatlanul meleg, közel 30 fok volt vasárnap Foxborough-ban, ahol az NFL aktuális bajnoka, a New England Patriots fogadta a Houston Texanst. A fordulatos mérkőzésbe - melyet végül 36-33-ra nyertek a hazaiak - további izgalmakat hozott, hogy a Gillette Stadium büféi kifogytak az ásványvízből.

Pedig felkészültek, és hozattak bőven, a szokásos mennyiség kétszeresét rendelték be, csak éppen hiába, mert a büfékben nem tudták a készletet lapakolni. Amikor pedig kifogytak a palackos vízből, akkor a sima csapvizet kezdték árulni - ugyannyiért, amennyiért az ásványvizet adták, 4,50 dollárért, azaz kb. 1200 forintért.

Áldatlan állapotok:

A Pats vezetősége most nem győz bocsánatot kérni, a valóban kissé lehúzás szagú akcióért.

"Sajnáljuk, ennek nem lett volna szabad megtörténnie. Ez az első eset, hogy ilyen dolog előfordul nálunk. Meg fogjuk találni a megoldást, hogy ez ne ismétlődhessen meg" - igyekezett mindenkit megnyugtatni a Patriots szóvivője, Stacey James a klub által kiadott közleményben.