Bradley Beal megőrült, szinte egyedül verte a Portlandet

Detroit Pistons  v Washington Wizards GettyImageRank2 BASKETBALL NBA SPORT
WASHINGTON, DC - DECEMBER 1: Bradley Beal #3 of the Washington Wizards looks on against the Detroit Pistons in the first half at Capital One Arena on December 1, 2017 in Washington, DC. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Rob Carr/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Washington Wizards az 51 pontos Bradley Beal vezérletével nyert a Portland Trail Blazers vendégeként az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján.

A 24 éves Beal pályafutása során még soha nem szerzett egy meccsen ennyi pontot, korábban 42 pont volt az egyéni rekordja. A Wizards ráadásul úgy tudott nyerni az egyik legerősebb hazai pályával rendelkező Portland vendégeként, hogy egy nappal korábban 116-69-es pofonban szaladt bele Salt Lake City-ben.

A Jazz nem tudta meglovagolni a történelmi siker lendületét és hat ponttal kikapott Oklahoma City-ben, köszönhetően a 34 pontos, 13 lepattanós, 14 gólpasszos tripla-duplát szállító Russell Westbrooknak.

A játéknap harmadik meccsén a Toronto Raptors sima győzelmet aratott a Phoenix Suns felett, ahol megsérült az előző játéknapon 46 pontig jutó Devin Booker, csapatának esélye sem volt nélküle a hajrában.

Eredmények:
Portland Trail Blazers-Washington Wizards 92-106
Toronto Raptors-Phoenix Suns 126-113
Oklahoma City Thunder-Utah Jazz 100-94