160 milliót költött karácsonyi ajándékokra az NBA-sztár

Rolex Exclusive Presentation: Baselworld 2016 New Watches GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment
NEW YORK, NY - MAY 05: Rolex watch atmosphere during Rolex Exclusive Presentation: Baselworld 2016 New Watches on May 05, 2016 in New York, New York. Astrid Stawiarz/Getty Images for Hamptons Magazine/AFP
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban, az NBA-ben szereplő Washington Wizards sztárja, John Wall nem verte a fogához a garast, amikor a csapattársak megajándékozásáról volt szó.

Miután a csapat játékosai karácsony napján, azaz december 25-én nem lehetnek szeretteik körében, lévén a Boston Celtics otthonában vár rájuk egy keleti-parti rangadó, John Wall, a Wizards sztárja úgy gondolta, rajta a sor, hogy egy kis mosolyt csaljon a társak arcára. Ez a pénteki, Brooklyn Nets előtti mérkőzést megelőző közös ebédnél láthatóan sikerült is neki: a társak - mind egytől egyig - ekkor bontották ki a Walltól kapott ajándékot, ami nem más volt, mint egy Rolex óra.

A TMZ bulvárlap információi szerint Wall nem spórolt, amikor egy philadelphiai üzletben bevásárolt: az egyenként 40 ezer dollár (kb. 10,6 millió) értékű órákból összesen 15-öt vett, azaz összesen 600 ezer dollárt (kb. 160 millió forint) hagyott az üzletben.

Wallt azért nem vágta földhöz a nagyvonalú gesztus, hiszen az éves fizetése - prémiumok és egyéb kiegészítések nélkül - kicsivel több mint 18 millió dollár.